Povestea

Fondată în 1991 ca afacere de familie, Agenția Atlantic Tour și-a dezvoltat, extins și menținut gama de servicii turistice de înaltă calitate grație cărora a ajuns un tour operator etalon în România.

„Ctitorul” agenției a fost Doamna Eva Gligor, care la vremea respectivă avea deja peste 35 de ani de experienţă în turism, dar mai ales energie, curaj, tenacitate. Ambiția și intuiția Evei Gligor au fost dublate de un simț al datoriei ieșit din comun; și-a construit și consolidat profilul profesional, a transmis visul de a lucra în turism; timp de 30 de ani a îndrumat și crescut generații de agenți – mulți dintre ei continuă și azi să își exprime recunoștința pentru un mentor de asemenea calibru.

„Turismul trebuie modelat de oameni pasionați și empatici, dispuși să investească nu doar bani, ci și enorm de mult suflet. Eu cred că te naști cu microbul ăsta. Și mai cred că fermenții esențiali a unei relații personale sau profesionale sunt încrederea și responsabilitatea.” Eva Gligor, fondator Atlantic Tour

Prin viziunea managerială și suflul modern al fondatorilor, experiența solidă și calificarea profesională de excepție a echipei, agenția a atins standardul de model antreprenorial și a contribuit substanțial la dezvoltarea pieţei de turism din România.

Str. George Enescu 8A, Bucuresti, Romania 021 312 7757 office@atlantic.ro
Facebook Instagram