Proiectăm voiaje memorabile, livrăm experiențe de pus în album

Călătoria începe aici

Destinații

Vă invităm să vă faceţi planuri de vacanţă, să visaţi cu degetul pe hartă… Alegeţi voiajul ce se potriveşte aspiraţiilor dumneavoastră; noi vă propunem câteva dintre cele mai exotice, incitante şi tentante destinaţii din cele mai diverse domenii – natură, cultură, istorie, aventură –, concepute pentru cei ce vor să fie, mai mult decât simpli turişti, nişte călători desăvârşiţi.

DE CE SĂ CĂLĂTORIȚI CU ATLANTIC TOUR: 

  • Pentru că suntem profesioniști. Avem profund respect față de standardele dvs. și vă vom livra calitate premium.
  • Pentru că cei 30 de ani de experiență în domeniul turismului au adus și readus către Atlantic Tour clienții fideli. Prioritățile acestora sunt foarte importante pentru noi; le acordăm timp, consiliere, know-how.
  • Pentru că ne dedicăm ideii de încurajare a explorării în lumea largă. Proiectăm și elaborăm trasee de colecție: destinații exotice, itinerarii inedite spre comori turistice.
  • Pentru că stăpânim mai mult decât logistica unui drum și confortul unei destinații; noi înțelegem poezia și magia unei călătorii. Mai mult decât o simplă deplasare şi o acumulare de impresii, un voiaj este o stare de graţie, unică şi profundă, care ne îmbogăţeşte.

Tip Voiaj

Experiențe pe alese

Blog de călătorie

Vezi mai multe
Str. George Enescu 8A, Bucuresti, Romania 021 312 7757 office@atlantic.ro
Facebook Instagram